X Factor

X Factor

Hatten av för Alex

Det blev Alexander som fick lämna X Factor ikväll efter duell mot Isak och det känns helt klart sådär.. Jag ville inte att Alex skulle åka ut idag men vet heller inte vem som istället borde gjort det så fråga inte mig om det blev rätt eller fel.

Det var en tagen Alex som tog emot beslutet från David. Vi kommer sakna den här supergoa killen bigtime nästa fredag, thats for sure!

Nu är det bara 5 deltagare kvar! Alldeles nyss var dom ju 12? Tiden går så snabbt och jag hinner inte riktigt med här..

Utanför kontoret är Xtra Factor på gång och Olly Murs och Marie Serneholt har redan börjat pussats (Olly tog initiativet om man säger så). Förra fredagen var det Danny och Martin Björk som stod för hånglet så man kan säga att det händer en hel del efter programmet… Vill du se intervjun med Olly så kikar du alltså in på Xtra Factor.

Såhär såg det ut när Olly röjde på scenen tidigare!

Hoppas ni hade kul med oss hemifrån soffan ikväll! Ha nu en superhärlig helg! :)

 

Läs om vår kommentarspolicy
blog comments powered by Disqus
 
NU
 
Visa hela tablån